Moeizame zege Peursum

lexmond • Bij Lekvogels boekte Peursum een moeizame 2-3 zege, die wel ruim voldoende bleek voor deelname aan de in Giessenburg zo gewenste nacompetitie. "Een verdiende overwinning, zeker op basis van de vele kansen", vond Peursum-oefenmeester Hans Harmans. Hij zag zijn roodhemden de vroege 1-0 door goals van Martijn Rietveld en Robin de Bruijn ombuigen naar een voorsprong. Net voor rust viel de gelijkmaker, maar na rust stelden de Giessenburgers orde op zaken. Wie anders dan Jurre Noomen heette de doelpuntenmaker. "Met dank aan een geweldige redding van Derek Peters bleef de 2-3 tot het einde op het scorebord staan. We staan er vooralsnog goed op."

SV Noordeloos  wint 'brobbelpartij'

noordeloos • Het eerste kwartier was het nog redelijk om aan te zien, maar daarna was het huilen met de pet op aan de Nieuwendijk. "We kwamen door een prima aanval op 1-0 door een goal van Patrick den Besten. Maar daarna was het brobbelwerk", oordeelde SV Noordeloos-trainer Hans Duijzer. 'In de rust moest ik op mijn manier de boel een opsodemieter geven. Het hielp niet veel, maar uiteindelijk wonnen we nog wel. Met 4-3, door doelpunten van Govert Bikker, Art Kruis en Kaj Voormolen. Enig positief puntje was de rentree van keeper Erik de Bruijn, die er heel lang uit is geweest."