Afbeelding
Foto: Stock

Rotary Alblasserwaard organiseert tweede Haring Paling Party voor goede doel

Nieuws

OTTOLAND • Na het doorslaande succes van vorig jaar organiseert Rotary Alblasserwaard wederom de Alblasserwaardse Haring Paling Party. Op donderdag 15 juni is Vakantiepark Molenwaard het sfeervolle decor voor de tweede editie, waarbij er tijdens de veiling niet alleen geboden kan worden op het eerste vaatje haring, maar ook op vele andere bijzondere veilingstukken.

De gehele opbrengst van het evenement en de veiling komt ten goede aan de Cystic Fibrosis Stichting (taaislijmziekte) en de wensboom van Rotary Alblasserwaard voor lokale micro hulpverlening.

De Alblasserwaardse Haring Paling Party wordt dit jaar geopend door Theo Segers, burgemeester van Molenlanden. Daarna biedt dit gezellige event gelegenheid tot ontmoeting en verbinding onder het genot van een walking dinner met vis- en streekproducten én begeleid door live muziek.

Feyenoord en René Tichelaar
De veiling biedt kans om een aantal zeer bijzondere ervaringen mee te maken. Wat te denken van een dagje meelopen met meesterchef René Tichelaar van sterrenrestaurant De Gieser Wildeman? Of een tour voor 40 personen langs de Feyenoord-hotspots in Rotterdam in dé spelersbus van de landskampioen. Daarnaast zijn er nog vele items, variërend van een tocht per sloep over de Giessen tot diverse vakantiearrangementen en een tour achter de schermen door de haven van Moerdijk.

De Tweede Alblasserwaardse Haring Paling Party vindt plaats op donderdag 15 juni vanaf 17:00 uur. Deelname kost, geheel verzorgd, 75 euro per persoon. Inschrijven kan via www.HaringPalingParty.nl.

Rotary Club Alblasserwaard
De leden van Rotary Alblasserwaard maken onderdeel uit van een wereldwijd netwerk van mensen die graag iets terug willen doen voor de samenleving vanuit hun professie, kennis, ervaring of betrokkenheid daarbij. De Haring Paling Party is, net als de Fietsmolentocht, één van de activiteiten.

De club is opgericht op 16 mei 1989 en heeft een ledenaantal dat schommelt rond de veertig leden. Wekelijks worden bijeenkomsten georganiseerd bij restaurant De Burgemeester voor ontmoeting, afstemming en inspiratie.