Nieuw-Lekkerland heeft ontlopen nacompetitie niet meer in eigen hand

nieuw-lekkerland • Na het 3-3 gelijkspel heeft Nieuw-Lekkerland het ontlopen van de nacompetitie on lijfsbehoud niet meer in eigen hand.

Met een 0-0 ruststand met wat kansen over en weer zag het er niet hoopgevend uit.

Na de rust was het DCV dat op een 1-0 voorsprong kwam. Dankzij een ongelukkige eigen goal kwam Nieuw Lekkerland langszij 1-1. Het was daarna vooral DCV dat bepaalde wat er gebeurde en vrij eenvoudig uitliep naar 3-1. Nieuw Lekkerland rechtte echter de rug en kwam door een goal van Tim van der Zee in de 70e minuut op 2-3. Nieuw-lekkerland ging vanaf dat moment opportunistisch spelen kwam in de 90e minuut nog langszij door een goal van Rafaël de Jong. In de slotminuut kregen de bezoekers nog een 100%-kans op de overwinning.

De Zwerver moet meerdere erkennen in koploper Heerjansdam

kinderdijk • De Zwerver, dat al lang en breed gedegradeerd is, wilde aan haar sportieve verplichtingen voldoen en de strijd met titelkandidaat Heerjansdam tot een goed einde brengen. Ondanks flink weerwerk van de Kinderdijkers was koploper Heerjansdam duidelijk de betere partij en viel een nederlaag niet te voorkomen. De Zwerver was ondanks veel inzet niet opgewassen tegen de dadendrang van Heerjansdam en moest een 4-1 nederlaag incasseren. Hoewel  De Zwerver zich niet naar de slachtbank liet leiden, was Heerjansdam een stuk efficiënter in de afronding  dan De Zwerver.