Odensehuis Molenlanden stelt coördinator aan

oud-alblas • Afgelopen woensdag heeft het voorlopige bestuur van het Odensehuis Molenlanden een coördinator benoemd in de persoon van Jell Kooijman uit Nieuw-Lekkerland.

Het bestuur is hier enorm blij mee en is erin geslaagd om kort na de oprichting al een coördinator te kunnen aanstellen. De aanstelling van Jell Kooijman is met ingang van 8 mei.

Jell is 39 jaar en heeft in de achterliggende jaren al veel betekend voor mensen met dementie bij onder andere Zorgmies. Jell heeft ervaring in het omgaan met mensen met dementie en de ondersteuning van hun mantelzorgers. 

Ondersteunen
De Nieuw-Lekkerlandse wil graag op een professionele manier mensen ondersteunen. Momenteel volgt ze nog een HBO deeltijdopleiding met als einddoel de titel: Bachelor Social Work. Zij is bezig in haar laatste leerjaar, waarin zij de specialisatie ‘welzijn en samenleving’ volgt.

Op woensdag 10 mei is er een open huis in het Odensehuis aan de Peperstraat 40 te Oud Alblas. ’s Middags van 14.00 tot 16.30 uur en ’s avonds van 19.30 tot 21.30 uur. Een mooie gelegenheid voor zorgaanbieders en vrijwilligers om met Jell kennis te maken. Uiteraard zijn ook toekomstige gasten hartelijk welkom.

Voor meer informatie over het Odensehuis kan men contact opnemen met Arie Slob via telefoonnummer 06-5117318.