Nacompetitie dichtbij voor Nieuw-Lekkerland

rotterdam • Nieuw-Lekkerland leed een 4-1 nederlaag tegen XerxesDZB en ziet de nacompetitie met als inzet lijfsbehoud nu angstig dichtbij komen.

XerxesDZB, een tegenstander van formaat, kwam in korte tijd (binnen tien minuten) op een 3-0 voorsprong. Een ongelukkige eigen treffer van Terry van der Waal en zeer matig ingrijpen van keeper Schutte betekende een bijna schier onmogelijke achterstand. De ruststand van 3-0 deed niets aan de veldverhoudingen af.
Na rust was het Nieuw-Lekkerland dat via een fraaie vrije trap van Wim de Jong in de 64e minuut de 3-1 in de touwen joeg. XerxesDZB kon de wedstrijd echter vrij gemakkelijk uitspelen en in de 83e minuut zelfs nog uitlopen naar 4-1. "Een gemiste kans”, gaf de woordvoerder van Nieuw-Lekkerland aan. Zeker nu de concurrentie wel de punten wist te pakken en Nieuw-Lekkerland waarschijnlijk volle bak moet in de nacompetitie.