SV Meerkerk strijdend ten onder

meerkerk • Het bekersprookje van SV Meerkerk is afgelopen. De derdeklasser kreeg kort voor tijd de 2-3 tegen van vierdedivisionist Nuenen. Hierna kregen de bezoekers echter nog twee rode kaarten en Meerkerk mogelijkheden om strafschoppen af te dwingen.

De bezoekers namen al na anderhalve minuut de leiding na een keepersfout aan Meerkerkse kant. Daarmee leek het een moeilijk avond te worden voor de thuisploeg, maar een minuut later was het al 1-1 via Floren Streefkerk. Het werd nog mooier toen Melvin van den Heuvel een bal voorslingerde en zag dat de Nuenense keeper de bal in eigen doel werkte: 2-1. Kort voor rust slaagde Nuenen erin om weer langszij te komen met een goal uit een vrije trap. In de tweede helft leek het er lange tijd op dat Meerkerk het zou schoppen tot een penaltyserie, maar kort voor tijd viel dan toch de 2-3.