• Marius Biggör en Abdel Gata.
• Marius Biggör en Abdel Gata. Foto: Geurt Mouthaan

Streefkerk krijgt zonnepanelenwinkel

streefkerk • De zonnepanelenwinkel van Duurzaam door Zon opent zaterdag 29 april de deuren aan de Hoekstraat 2 in Streefkerk. De feestelijke start is van 9.30 tot 16.00 uur; belangstellenden maken kans op een gratis zonnepaneel.

Bij de opening is er een pizzacateraar en draait het rad van fortuin. "We hopen veel mensen te verwelkomen om onze winkel te laten zien", vertellen Marius Biggör en Abdel Gata, eigenaren van Duurzaam door Zon. Belangstellenden kunnen langskomen voor informatie over zonnepanelen. "We zijn elke zaterdagochtend open, dan kun je zo binnenlopen. Ook gaan we op afspraak open en hebben we een vacature openstaan voor een adviseur voor de dinsdag- en donderdagmiddag . We kijken al verder dan zonnepanelen. Komend jaar hopen we windwokkels aan te gaan bieden, omdat we horen dat daar veel interesse voor is. En we willen maandelijks een Duurzaamheidscafé gaan houden om informatie te geven over ontwikkelingen op dit gebied."
Marius en Abdel werken al jarenlang samen in de zonnepanelenbranche. Eerst in de montage voor opdrachtgevers, maar met Duurzaam voor Zon nemen zij ook de verkoop voor hun rekening. "Ons werkgebied is de Alblasserwaard en door mond-tot-mondreclame de wijde omgeving. Zeker hier in de streek merken we dat klanten het fijn vinden om persoonlijk contact te hebben, om langs te kunnen komen voor een kennismaking en het in het echt zien van de zonnepanelen. Wij vergelijken het graag met de aankoop van een auto: dat doe je ook het liefst bij een autobedrijf dat je kent." Ze combineren dit met de garantie van de hoogste kwaliteit. "Waar mogelijk van Nederlandse bodem, om zo lokaal mogelijk bezig te zijn. Ons doel is dat we bij een klant nooit meer terug hoeven te komen, alleen als iemand nog meer zonnepanelen wil. Daarom gaan we vooraf altijd ter plekke kijken, zodat we zeker weten waar en hoeveel zonnepanelen er mogelijk zijn." Info: duurzaamdoorzon.nl.