Nieuw-Lekkerland knokt zich terug

capelle a/d ijssel • Nieuw Lekkerland heeft zich zaterdag naar een punt geknokt. Na een 2-0 achterstand werd bij CVV Zwervers uiteindelijk met 2-2 gelijkgespeeld. Nieuw Lekkerland het de eerste 35 minuten zwaar te verduren. Klungelig ingrijpen in de achtste minuut leverde CVV Zwervers een 1-0 voorsprong op. Nieuw Lekkerland liep achter de feiten aan en de 2-0 in de 31e minuut betekende op dat moment een terechte tussenstand. Daar waar een ieder dacht dat de groen-witten naar de slachtbank zouden worden geleid, was het Nieuw-Lekkerland dat karakter toonde. Na de rust was het vooral Nieuw Lekkerland dat het spel bepaalde. De aansluitingstreffer in de 51e minuut van Damien Muller kwam dan ook niet als een varrassing. Nieuw Lekkerland, dat vol gas gaf, kon in de 61ste minuut door opnieuw een goal van Damien Muller de 2-2 noteren.

Het zit De Zwerver niet mee

kinderdijk • De Zwerver heeft zaterdag in de laatste minuut met 1-2 verloren van SVOD. "Het was een leuke wedstrijd die alle kanten op kon”, gaf trainer Joery van der Waal van De Zwerver aan. Vlak voor rust was het SVOD dat via een strafschop de 0-1 kon bijschrijven. Direct na rust in de 46e minuut was het Glenn Weijts die na een uitstekende pass van Jesper Kusters de 1-1 binnen schoot. Eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat SVOD het betere van het spel had en dat de paal (2x) en een paar ballen van de doellijn een voorsprong voor de Zeeuwen in de weg stond. De Zwerver kreeg ook een aantal goede mogelijkheden en leek op een gelijkspel af te stevenen. Helaas kreeg De Schans in de allerlaatste minuut vanuit een corner een late en ongelukkige tegentreffer te verwerken: 1-2.