• Jurre Nomen (l) in actie tegen SV Noordeloos.
• Jurre Nomen (l) in actie tegen SV Noordeloos. Foto: Rick den Besten

Peursum-spits Jurre Nomen vijfmaal trefzeker tegen Herovina, maar: ‘We moeten nog flink aan de bak om de nacompetitie te halen’

Nieuws Voorbeschouwingen

GIESSENBURG • De Giessenburgse aanvaller Jurre Nomen is in vorm. Afgelopen zaterdag was hij tegen Herovina flink op schot. Met vijf treffers was hij de absolute held van Peursum. Dat belooft nog wat voor de komende wedstrijden.

“Het was een prima middagje. Cruciaal ook, want na de winst hebben we de derde plek weer in het vizier. Maar we moeten nog flink aan de bak om de nacompetitie te halen. Komend weekend wacht weer een belangrijke wedstrijd als we op bezoek gaan bij Unitas. Daarnaast haalt ASH de laatste tijd ook veel punten en is een regelrechte concurrent voor ons”, realiseert de spits zich maar al te goed.

Meer resultaatgericht
“Maar laat ik voorop stellen dat ik blij ben dat we eindelijk op een normale manier de competitie kunnen afmaken. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Voor mij eindelijk ook een volledig seizoen. Ik raakte namelijk vorig jaar in de laatste wedstrijd voor de lange winterstop geblesseerd. Tegen Lekvogels klapte..