• Streefkerk' door Marja Eikelenboom.
• Streefkerk' door Marja Eikelenboom. Foto: Marja Eikelenboom

Nieuwe exposities van leden van Goed Gezien - Goed Bekeken

Nieuws

REGIO • Vanaf 19 april zijn er nieuwe exposities te zien van Leen Ros, Marja Eikelenboom en Teuny Bakker.

Van 24 april 2023 tot en met half juli wordt het werk  van Leen Ros in ’t Waellant, Ooievaar 10 te Nieuw-Lekkerland tentoongesteld.

Leen Ros probeert de problemen die tegenwoordig spelen, onder andere met de boeren, in beeld te brengen. Hij laten zien hoe het vroeger ging, maar ook problemen met onder andere ganzen, vossen, reeën en de wolven die in de Alblasserwaard laten zien. 

Marja Eikelenboom exposeert van 24 april 2023 tot en met half juli De Strevenaer te 2959 BE Streefkerk Marja schildert bloemen en dieren, maar ook wat strakker werk met gekleurde vlakken, zoals bekende werken van Vermeer, die ze op haar eigen manier vormgeeft.

Teuny Bakker exposeert van 19 april 2023 tot en met half juli in Woon- en Zorgcentrum Graafzicht, Burgemeester Dekkingstraat 1 in Bleskensgraaf.

Teuny haalt de inspiratie om nieuw werk te maken uit de natuur. De bomen, de groene kleuren en alles wat groeit en bloeit. Zij werkt graag intuïtief. De basis is altijd een witte lap stof die geverfd wordt en bewerkt met allerlei materialen en steken.