Drechtstreek breekt per direct met Paul Koster

papendrecht/regio • Paul Koster is niet langer hoofdtrainer van zaterdagderdeklasser Drechtstreek. De teleurstellende resultaten van de Papendrechtse hoofdmacht, die afgelopen zaterdag nog met 3-1 ten onder ging bij VVAC, in de de afgelopen weken waren voor het bestuur reden om het contract per direct te beëindigen.

Een afscheid aan het einde van het seizoen zat reeds in de pen; Koster is volgend seizoen trainer van de Dordtse tweedeklasser Wieldrecht.
Wie de honneurs de laatste zes wedstrijden van het lopende seizoen waarneemt, is nog niet bekend. ‘De komende dagen bekijken we de opties’, laten bestuur en TC van Drechtstreek weten.

Drenthe terug bij Kozakken Boys

Royston Drenthe (35) sluit weer aan bij Kozakken Boys. De inwoner van Werkendam is conditioneel op orde. Hij tekent een contract tot de zomer van 2024. Drenthe meldde zich eerder in de zomer van 2019 bij Kozakken Boys en zou daar in coronatijd tot december 2020 blijven. In januari 2021 vertrok hij naar het Spaanse Real Murcia FC en maakte een jaar later in die stad de overstap naar het op het derde Spaanse niveau spelende Real Murcia. Drenthe beëindigde begin dit jaar zijn Spaanse avontuur.