Ammers FoodTruck Festival

groot-ammers • Op het Fortuijnplein in Groot-Ammers vindt zaterdag 15 april het Ammers FoodTruck Festival plaats. Bezoekers zijn welkom van 14.30 tot 18.30 uur. Naast de foodtrucks is er een verloting en een rodeokameel. Met het festival wordt geld opgehaald voor een project van de HGJB en de GZB om kansarme kinderen in Costa Rica te helpen.


Kleedjesmarkt

nieuw-lekkerland • Op het Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland vindt zaterdag 15 april van 9.00 tot 12.30 uur een kleedjesmarkt plaats. Een gratis plekje reserveren kan via 0184-682266.


Infoavond Welzijn Molenlanden 

hoogblokland • Donderdag 13 april geeft Stichting Welzijn Molenlanden een presentatie in Dorpskamer Hoogblokland over hun werkzaamheden en Steunpunt Mantelzorg. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. De avond begint om 20.00 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur.


Feestweek rondom Wielerronde

lexmond • Vanaf vrijdagavond 14 april aanstaande staat Lexmond weer helemaal in het teken van de wielersport. Ruim een week lang wielerplezier voor jong en oud. 

De week wordt afgetrapt met het jaarlijkse wielercafé in De Gouden Leeuw. De stichting wielerronde Lexmond is er wederom in geslaagd een grote naam naar Lexmond te halen. Deze keer niemand minder dan Erik Breukink, een ex-topper die menig wielerliefhebber nog altijd tot de verbeelding zal spreken. Op donderdag 20 april (vanaf 18.00 uur) gaat het programma verder met de traditionele fietstocht door de streek.
Meer informatie en het complete programma staat op:
www.wielerrondelexmond.nl.