• De toneelspelers van CPJ Zuid-West.
• De toneelspelers van CPJ Zuid-West. Foto: Aangeleverd

CPJ Zuid-West vier keer op de planken

alblasserwaard • In Streefkerk en Oud-Alblas brengen de toneelspelers van CPJ Zuid-West in april vier keer een blijspel op de planken.

Het gaat daarbij om 'Als de boodschap maar duidelijk is'. Het stuk speelt zich af in en om een toiletgebouw van een Franse camping, waar een gevarieerd gezelschap van gasten hun vakantie doorbrengt. Het klus- en schoonmaakpersoneel kan het niet zo goed vinden met baliemedewerker Peter, die in afwezigheid van de eigenaar van de camping de dagelijkse leiding heeft gekregen. Ondertussen is vakantieganger Do wel erg vaak in het toiletgebouw te vinden. Dit zorgt voor de nodige spanningen tussen schoonmaakster Annie en Peter.

De uitvoeringen zijn op vrijdag 14 en zaterdag 15 april in De Vijf Lelies te Streefkerk en vrijdag 21 en zaterdag 22 april in De Beemd in Oud-Alblas. De aanvang is 19.45 uur, de deuren gaan een half uur eerder open. 

Op de planken komen Teun van de Graaf, Nathan Verkerk, Loïs Vermeij, Ilonca Hut, Jolinda den Ouden, Machteld Voogd, Jasper Damsteegt, Esther van Dam, Laura Damsteegt en Julian Stijsiger. 

Kaartjes kosten 8,50 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen tot en met 14 jaar. Kaartjes kunnen aan de deur worden gekocht met pin of contant geld.