Manucho Adelino keert terug naar De Zwerver

kinderdijk • De in degradatienood verkerende eersteklasser De Zwerver heeft de eerste aanwinst voor volgend seizoen binnen. Manucho Adelino keert terug naar De Schans.

Manucho Adelino komt over van Oranje Wit en kwam ook in de jeugd een tweetal seizoenen (2003-2005) voor De Zwerver uit. Op De Schans wordt de 30-jarige linkervleugelverdediger herenigd met zijn broer Lucas. Manucho Adelino was ook actief voor Pelikaan en Sliedrecht.

2H-koploper Papendrecht voegt volgend seizoen Wouter van der Werff aan de A-selectie toe. Van der Werff komt over van RKAV Sparta Rotterdam. Op het Slobbengors wordt Wouter van der Werff herenigd met zijn tweelingbroer Job, die al in de zomer van 2021 de overstap naar Papendrecht maakte. Samen speelden ze ook voor BVV Barendrecht en SC Feyenoord.

Zaterdageersteklasser Sliedrecht heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Lukas Grizell en Ronan Plaisier. De 21-jarige doelman Grizell komt over van TEC en centrale verdediger Plaisier speelt momenteel nog voor ASWH O23.