Voorjaarsmarkt Open Vensters

ameide • Present Open Vensters in Ameide houdt zaterdag 1 april de voorjaarsmarkt. Tussen 10.00 en 13.00 uur zijn er tweedehands boeken, handwerkspullen, bloemstukjes, sieraden, worst, kaas, fruit en oliebollen te koop. Er zijn ook enkele ondernemers uit de regio. 

In het ‘gouden’ restaurant heten de medewerkers van Present Open Vensters bezoekers welkom voor een kopje koffie/thee met boterkoek. Tussen de middag (vanaf 12.00 uur) kan er een patatje gegeten worden. Vanaf 10.00 uur draait daarnaast het rad van avontuur, waarbij prijzen zijn te winnen. Voor de kinderen is er om 11.00 uur een speciale ronde. 


Plantjes- en zadenmarkt Arkel

arkel • Natuurtuin De Punt Arkel, Schotdeuren 52 in Arkel, houdt zaterdag 1 april van 10.00 tot 17.00 uur een plantjes- en zadenmarkt met  zaden voor bloementuin, moestuin of wilde bloemenweide. Op het pleintje naast de Wereldwinkel zijn waard- en drachtplanten als daslook, sneeuwklokjes en citroenmelisse van De Punt te koop. De opbrengst is voor ontwikkelingsproject NIMBA. Programma: www.depuntarkelnl/agenda. De entree is gratis.


Paaszang met Chananja  

langerak • Gospelkoor Chananja en band uit Wijngaarden zingen zondag 9 april tijdens een zangavond in de Gereformeerde Kerk Langerak, locatie Bethelkerk, Lekdijk 82A in Waal. Het thema van de avond, die om 18.30 uur begint, is 'Betaald'. Het programma bestaat uit koor- en samenzang, Bijbellezingen en een sketch. Gospelkoor Chananja, dat onder leiding staat van dirigent Carine Schutte, zingt deze avond Nederlandstalige gospels en opwekkingnummers. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de vaste band, bestaande uit piano, drums, gitaar, bas en trompet.