Handvol doelpunten SV Noordeloos

noordeloos • Na een hele matige eerste helft wist SV Noordeloos pas ver in de tweede helft het verschil te maken. Ruim, want uiteindelijk wonnen de pupillen van trainer Hans Duijzer met 5-0 van GVV uit Geldermalsen. "GVV had voor rust meer balbezit, omdat wij ze teveel ruimte boden", zag Duijzer vanaf de zijlijn. Niet zonder geluk opende Patrick Slijkoort wel de score. Noordeloos twitterde 'een ingestudeerde corner', maar daar wilde de oefenmeester niets van weten. "Ik ben al blij als ik elf man op de training heb. Met iets meer het mes erop, wonnen we na rust meer duels. Na de 2-0 van Jarie Trappenburg was het verzet gebroken en liepen we door goals van Theo Verspuij (zijn eerste in de hoofdmacht - TS), Patrick Slijkoort en Kai Voormolen uit naar een handvol doelpunten."

Honderdste goal

ottoland • Spits Laura Kortleve heeft het honderdste competitiedoelpunt van VVAC VR1 in het seizoen '22-'23 tegen de touwen geschoten. In het met 8-0 gewonnen duel tegen LRC VR1 hadden de groenwitten drie doelpunten nodig om het honderdtal te voltooien. De vrouwen van VVAC gaan dit seizoen in de 3e klasse G aan kop met 45 punten uit 15 wedstrijden met 105 goals voor en slechts 3 tegen. Als de groenwitten volgende week uit bij BZC'14 winnen, spelen ze op zaterdag 15 april op het eigen sportpark het kampioensduel tegen Asperen.