Joran Schröder wijst SteDoCo opnieuw de weg

woerden • SteDoCo kende op sportpark Cromwijck tegen Sportlust'46 een prima voetbalmiddag. De Woerdense ploeg werd met 0-3 verslagen. Aanvoerder Joran Schröder was in zijn uppie verantwoordelijk voor de Hoornaarse productie.

"Ik wil wel benadrukken dat deze overwinning een teamprestatie is", aldus SteDoCo-trainer Rick Adjei na afloop. "Maar de goals van Joran onderstrepen wel hoe belangrijk hij is voor het elftal. Zijn kwaliteiten zijn exceptioneel, echt echt topniveau." De Hardinvelder had na amper twee minuten - op een wonderschone wijze - de 0-1 al in de touwen liggen. 

Op het kwartier ranselde de Woerdense doelman een zekere 0-2 van Redouan el Hankouri uit zijn doel. Van lieverlee kwamen de ploegen meer in balans. Bij aanvang van deel twee drukte Sportlust'46 de Alblasserwaarders meer in de verdediging. Een ongelukkige handsbal van Yannick Cortie had de ommekeer in de wedstrijd kunnen zijn, maar de penalty werd gemist door Wessel Meiring. Vrijwel direct daarna antwoordde SteDoCo twee keer en de drie punten gingen mee naar Hoornaar. "Volgende week komt VVOG op bezoek. Na twee verloren thuisbeurten wordt het weer eens tijd voor een overwinning aan de Groeneweg", knipoogde Adjei.