De Zwerver geeft zege in slotminuut weg

kinderdijk • De Zwerver heeft zaterdag ongelukkig gelijkgespeeld tegen DCV. In Kinderdijk werd het 2-2.

Ondanks de lage klassering op de ranglijst was De Zwerver tegen opponent DCV de bovenliggende partij. De goals van Rick Verloop in de tiende minuut en de 25ste minuut gaven de juiste verhoudingen op het veld weer. Gesterkt door de wind in de rug was De Zwerver oppermachtig.

In de tweede helft met tegenwind werd het wat lastiger voor de Kinderdijkers, maar de 2-1 aansluittreffer van DCV viel uit het niets. De Zwerver dat nog een aantal fraaie kansen kreeg liep in de 91ste minuut tegen een uitermate trieste tegengoal, en dus een puntendeling aan.

“Het was niet altijd even fraai”, gaf trainer Joery van der Waal aan. “Maar vandaag hadden we recht op de winst en wilde het weer net niet lukken.”

Nieuw-Lekkerland geeft niet thuis

oud-beijerland • Hoewel de stand 1-0 anders doet vermoeden heeft Nieuw Lekkerland zaterdag geen aanspraak kunnen maken op een resultaat op bezoek bij SHO.

SHO was ondanks wat kansjes voor Nieuw Lekkerland vandaag de betere ploeg. De 1-0 score was verdiend en kon mede door goed keeperswerk van de pas 18-jarige Nick Schutte niet hoger opgelopen. De woordvoerder van Nieuw Lekkerland stelde: "Volgende week wacht ons de Old Firm en dan moeten we er alles aan doen om de nederlaag in het uitduel tegen De Zwerver recht te zetten en te winnen.”