Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Recordaantal deelnemers aan 40e SNS Molentoernooi in Nieuw-Lekkerland

Sport

NIEUW-LEKKERLAND • Dit jaar kon tennisvereniging NLTC uit Nieuw-Lekkerland voor het eerst zowel een tennis- als padeltoernooi organiseren. Er is met veel plezier terug gekeken op de 40e editie van het open SNS Molentoernooi, ondanks een week met wind een regen.

De start van het toernooi viel samen met de contractverlenging van hoofdsponsor SNS Bank. Mede dank zij deze steun heeft de vereniging de padelbanen kunnen realiseren, waardoor het Molentoernooi met padel kon worden uitgebreid.

Met 144 deelnemers, 13 onderdelen en twee fonkel nieuwe padelbanen kijkt de NLTC terug op een mooie 40e editie van het SNS Molentoernooi. Van zaterdag 18 tot en met 26 maart zijn er 66 padelspelers en 78 tennisspelers ruim een week gezellig, recreatief en prestatief aan het sporten geweest. Nog nooit waren er zoveel deelnemers. De 13 onderdelen liepen uiteen van tennis niveau heren enkel 5 tot en met padel gemengd dubbel 9.

Toernooileider Mark Verheij: “Heel gaaf dat iedereen ondanks de weersomstandigheden gewoon kwam opdagen en hun partij speelde. De sfeer was onderling hartstikke goed en dan weet je waar je het voor doet al die negen dagen. We kunnen met veel plezier terugkijken op weer een geslaagde editie.”

Op vrijdag stonden de eerste kwartfinales al gepland en konden zowel supporters, genodigden als spelers genieten van een leuke feestavond. Vanaf 20.00 uur heeft Sven Carnage de avond heerlijk aan elkaar gedraaid en is er tot in de nachtelijke uren een feestje gebouwd.

Voor meer informatie over de vereniging: www.nltc.nl.