Peursum morst kansen, SV Noordeloos verliest

rumpt/noordeloos • Peursum wist tegen gastheer Rhelico de ene na de andere kans om zeep te helpen. Na een vroege achterstand doelpuntte alleen topscorer Jurre Nomen, genoeg om toch nog een puntje mee te nemen uit de Betuwe. 

"Er zat niet meer in, kansen te over maar we moeten ze wel maken", baalde trainer Hans Harmans na de 1-1. De lat hielp ook niet om de gewenste overwinning alsnog over de streep te trekken. "We wilden winnen en hebben alles op tafel gegooid. Helaas zonder resultaat."

Op eigen terrein lukte het SV Noordeloos niet om de stunt in de uitwedstrijd tegen het Gorcumse Unitas te herhalen. Met een nipte 1-2 overwinning reden de roodbroeken terug naar Molenvliet. "Complimenten voor de jongens die er wel in stonden. Maar met slechts elf selectiespelers kwamen we duidelijk te kort. Tot overmaat van ramp gaf de Belgische scheidsrechter Unitas wel erg makkelijk een strafschop. Een Gorcumer wurmde zich langs een aantal van mijn spelers en liet zich vallen. Na die 0-1 was de weerstand gebroken. De tweede tegentreffer werd nog wel beantwoord door een fraaie cornerbal van Art Kruis, maar daar bleef het bij."