• SV Meerkerk - Lekkerkerk (2-2).
• SV Meerkerk - Lekkerkerk (2-2). Foto: Rick den Besten

Geen leuke voetbalmiddag voor SV Meerkerk

meerkerk • SV Meerkerk hield slechts één puntje over aan de wedstrijd tegen Lekkerkerk. Een 2-0 voorsprong, door goals van Milan van Dijk, werd verspeeld. Maar dat was nog niet het ergste op sportpark De Burcht, waar de sfeer verre van optimaal was. "Nee, de twee zware knieblessures van Thijs van Klij en David Versluis baren mij meer zorgen", aldus een opnieuw ontdane SV Meerkerk-trainer Gert-Jan Koekkoek. Zijn ploeg kwam vroeg op voorsprong, waarna Lekkerkerk onder aanvoering van trainer Dennis Schoonewil het veld af stapte en de scheidsrechter tot een afkoelingsperiode besloot. Na de hervatting en de 2-0 scoorden de tien Krimpenerwaarders voor rust de aansluittreffer en kort na de thee zelfs de gelijkmaker. "Mijn ploeg was in de tweede helft volledig het ritme kwijt. Het was vandaag onmogelijk om te kunnen winnen", oordeelde Koekkoek.