Nieuw-Lekkerland krijgt middenmoot in zicht

nieuw-lekkerland • VV Nieuw-Lekkerland won zaterdag voor de derde keer op rij en heeft de aansluiting met de middenmoot hervonden.

In een zinderend thuisduel was het Nieuw Lekkerland dat met 3-0 over Spartaan’20 heen walste.

Bovenliggende partij
De Rotterdamse opponent was met een aantal zeer technisch vaardige spelers in de eerste helft echter de bovenliggende partij. Mede vanwege goed keeperswerk van Nick Schutte werd de 0-0 ruststand bereikt.
Nieuw-Lekkerland, dat wederom met een tomeloze energie speelde, ging in de tweede helft voor een goed resultaat kwam via een cornerbal van Tim van de Zee met een mooie kopstoot van Thom den Besten in de 79e minuut op een 1-0 voorsprong.

Spartaan’20, dat aandrong, kreeg in de 87e minuut het deksel op de neus na een razendsnelle counter waaruit Damien Muller de 2-0 aantekende.
Na de 3-0 van Jip Kegge in de 89e minuut kon Nieuw Lekkerland de polonaise inzetten en de verdiende driepunter bijschrijven.