SteDoCo legt Arwin van Soest vast

hoornaar • SteDoCo heeft zich voor de komende twee seizoenen versterkt met Arwin van Soest. De 24-jarige aanvallende middenvelder uit Schoonrewoerd komt over van 1D-koploper Scherpenzeel. Van Soest speelde eerder voor HSSC’61, LRC Leerdam en IJsselmeervogels. SteDoCo volgt de Schoonrewoerder al langer.

Ongelukkig verlies De Zwerver

kinderdijk • Na de 2-1 nederlaag tegen Terneuzense Boys moet De Zwerver steeds nadrukkelijker rekening houden met rechtstreekse degradatie. Het gat met plaats elf (nacompetitie) bedraagt inmiddels tien punten. De Zwerver kwam via Youssef Lamrid verdiend op een 0-1 voorsprong. De Zwerver had een aantal mogelijkheden om de score in haar voordeel uit te breiden. De tweede helft gaf echter een heel ander beeld. De Zwerver werd ver teruggedrongen op eigen helft. De 1-1 viel vanuit een goed uitgevoerde corner. Vanaf dat moment was het De Zwerver dat met een tomeloze inzet de 1-1 probeerde binnen te halen. Maar in de 85e minuut was het Terneuzense Boys dat vanuit een vermeende buitenspelsituatie de 2-1 wist te scoren. Deze omstreden tegengoal betekende voor De Zwerver wederom een nederlaag.

Broodnodige overwinning Triade

nieuwpoort • Na drie verloren wedstrijden heeft korfbalvereniging Triade eindelijk weer een broodnodige overwinning geboekt. De Nieuwpoortse korfballers klopten vorige week laagvlieger Sperwers in een inhaalduel met 15-11. Bij Triade keerde Brendan Ritmeester terug in de basis; hij verving de geschorste en geblesseerde aanvoerder Menno den Hartog.