SteDoCo maakt in deel twee ruim het verschil

sassenheim • SteDoCo boekte een ruime zege bij Ter Leede. Na een gelijkopgaande eerste helft kwam SteDoCo onder leiding van wie anders dan aanvoerder Joran Schröder perfect uit de kleedkamer. Na zijn openingstreffer liepen de Alblasserwaarders uit naar een riante 0-4 overwinning.

"Best wel lekker om weer een keer zo te winnen", genoot SteDoCo-trainer Rick Adjei in de bus op weg naar Hoornaar. "En om weer de nul te houden. In de afgelopen acht wedstrijden hebben we slechts één doelpunt tegen gekregen. Niet eens omdat we massaal verdedigen, maar we vallen met z'n allen aan en verdedigen ook samen. We durven ook één op één te spelen. Dat komt niet van de een op de andere dag. Daar zijn we als ploeg al een tijdje mee bezig. Je moet er meer dan een paar keer op trainen. Het lukt ons best aardig."

Verdienste

Een understatement van Adjei. Want zeker tegen een sterke voorhoede zoals van Ter Leede, is dat een verdienste. Na de 0-1 volgde rap de tweede treffer door Redouan el Hankouri. Na enkele gemiste kansen om de wedstrijd eerder te beslissen, waren het Danny van Haaren en weer El Hankouri die de eindstand op 0-4 bepaalden.