Lekkerland zet zegereeks voort en heeft nu drie ploegen onder zich

bergschenhoek • Nieuw-Lekkerland heeft onder Ronald Hulsbosch de smaak te pakken en won ook de inhaalwedstrijd tegen BVCB. De groenwitten hebben inmiddels drie ploegen zich.

Nieuw Lekkerland wist in de 27e minuut de verdiende 0-1 te scoren. Niels Brekelmans was trefzeker in een energiek duel. Daar waar Nieuw Lekkerland de bovenliggende partij was, kwam geheel onverwacht -door slordig balverlies- BVCB op gelijke hoogte: 1-1 en tevens de ruststand.
Na de rust was het BVCB dat vanuit een scrimmage de 2-1 wist te scoren. Vanaf dat moment was Lekkerland het even kwijt en kon BVCB naar hartelust combineren. Trainer Hulsebosch greep in en bracht een aantal verse krachten in het veld. Mede door de wissels en een aantal omzettingen trok Nieuw-Lekkerland het spel weer naar zich toe.

Het steeds beter in de wedstrijd komende Nieuw-Lekkerland kon via Jip Kegge in de 68e minuut op 2-2 en in de 70e minuut zelfs op een 2-3 voorsprong komen. Over en weer waren er nog een aantal kansen, maar goed reddend werk in de laatste minuten van de Lekkerlandse goalie stond de gelijkmaker in de weg en kon de verdiende driepunter worden bijgeschreven.