• De Zwerver-SHO eindigde in 1-1.
• De Zwerver-SHO eindigde in 1-1. Foto: Richard van Hoek

De Zwerver punt rijker maar blijft voorlaatste

kinderdijk • De Zwerver heeft zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld tegen SHO. De thuisploeg had even de hoop de 1-0 over de streep te trekken, maar moest uiteindelijk toch nog de (terechte) gelijkmaker incasseren.

Onder gunstige weersomstandigheden ontspon zich op De Schans een duel dat zich grotendeels op het middenveld afspeelde. De Zwerver kroop naarmate de wedstrijd vorderde steeds vaker uit zijn schulp. Tot echt 100% doelrijpe kansen kwam het echter niet en de rust werd dan ook met een 0-0 stand bereikt. SHO trok na rust iets feller van leer, maar het was De Zwerver dat scoorde. Na een mooie assist van Glenn Weijts was het Youssef Lambrid in de 57ste minuut die de 1-0 binnenschoot. SHO profiteerde in de 75ste minuut van een miscommunicatie in defensie van De Zwerver en wist, zeker gezien het veldoverwicht, de verdiende 1-1 te scoren.