• Enkele toneelspelers van CPJ Centrum.
• Enkele toneelspelers van CPJ Centrum. Foto: aangeleverd

CPJ: 'Die oudjes zijn zo gek nog niet'

regio • CPJ Centrum brengt in maart in Ottoland, Ameide en Meerkerk het toneelstuk: ‘Die oudjes, die zijn zo gek nog niet’ op de planken.

Ook dit jaar zal CPJ Centrum weer ten tonele komen met een toneelstuk. Het stuk zelf is in een nieuw jasje gestoken door de spelers en levert een nieuw stukje vermaak op. 'Tijdens de avond zelf zullen vele herkenbare typetjes de revue passeren', stelt CPJ Centrum in een persbericht. 'Het speelt zich namelijk af in een bejaardentehuis, waar allerlei hilarische gebeurtenissen plaatsvinden. Bijzonder dit jaar is dat het stuk naast veel komische momenten ook een stukje spanning met zich meebrengt. Al met al een uniek toneelstuk, gespeeld door jong talent uit de regio dat je zeker niet mag missen.' 

Dat jonge talent wordt gevormd door de toneelspelers Carina Streefkerk, Cees van den Toren, Esther Wink, Gideon Mulder, Linda Mulder, Mirjam van Dieren, Neline Bos, Sijbren Spek en Wouter Wolsheimer. Een deel van hen heeft al de nodige ervaring, anderen komen voor het eerst op de planken bij het CPJ toneel. De uitvoeringen van ‘Die oudjes, die zijn zo gek nog niet' vinden plaats op 3 en 4 maart in Het Dorpshuis in Ottoland, 10 maart in Het Spant in Ameide en 11 maart in De Linde in Meerkerk. De toegangsprijs is 7,50 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro. Aanvang 20.00 uur, deuren open om 19.30 uur. Info: www.cpjcentrum.nl.