• De kampioenen en jubilarissen bij De Alver.
• De kampioenen en jubilarissen bij De Alver. Foto: Aangeleverd

HSV De Alver huldigt kampioenen en jubilarissen

Algemeen

GIESSENBURG • HSV De Alver heeft op vrijdagavond 17 februari haar 56e ledenvergadering gehouden in de Til te Giessenburg. Een grote opkomst van leden en jubilarissen met partner.

Nadat alle verplichte stukken waren doorgenomen was het tijd voor de huldiging van de kampioenen.

Als eerste algeheel kampioen van de club is Leo Kros geworden en dit al voor de tweede keer op rij. De woensdagavond winnaar was Glenn Timmer, tweede Leo Kros en de derde plaats was voor Mathieu Klop. De bootcompetitie werd gewonnen door Ernst Hartog, Wijnand van Ooijen werd tweede en Flip Stijl derde. De zaterdagwal werd gewonnen door Leo Kros, tweede werd Adri Nieuwendorp en de derde plaats was voor Patrick de Ruiter. De gezamenlijke zaterdag wal kwam ook een winnaar uit en die was voor Albert Jansen, tweede werd Leo Kros en derde Cor Goedhart.

Ook werden de jubilarissen gehuldigd. Zij kregen allen een speldje met 25, 40, of 50 jaar lidmaatschap. Voor 50 jaar lid waren twee leden aanwezig, C.A. Paans en C.P. van Kampen uit Hardinxveld-Giessendam, 40 jaar lid was A.W. Smit uit Hardinxveld-Giessendam en 25 jaar lid waren er wel zestien. Aanwezig H. de Rover en dhr. J.R. Speksnijder beiden uit Hardinxveld-Giessendam en dhr. H. de Rover uit Giessenburg. De andere jubilarissen waren niet aanwezig.

Allen kregen hun bijbehorende speld en bloemen.

Het nieuwe seizoen begint op 25 februari in het Merwedekanaal te Arkel.