De Alblas te sterk voor SC Everstein

oud-alblas • De Alblas heeft de thuiswedstrijd tegen SC Everstein omgezet in een 2-0 overwinning. De Alblas had in de wedstrijd tegen Everstein veelvuldig balbezit en kon via een penalty in de 33ste minuut van Bryan Jongeneel op 1-0 komen. Dankzij tal van gemiste kansen en een bepaalde nonchalance duurde het tot de 88ste minuut voor De Alblas de voorsprong naar 2-0 kon uitbouwen via weer Bryan Jongeneel. De Alblas-trainer Maarten van Gastelen merkte op dat er soms een bepaalde mate van gemakzuchtig in de ploeg sloop. Desondanks was hij tevreden met het resultaat.

Glenn Weijts bezorgt De Zwerver winst bij rentree

kinderdijk • De Zwerver, dat gedurende deze competitie al tegen de nodige nederlagen aanliep, stond vandaag aan de goede kant van de score. De ploeg won met 1-0 van CVV Zwervers. Het was Glenn Weijts, die na lang blessureleed terugkeerde, via een penalty de verdiende 1-0 wist te scoren. De Zwerver was gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. "Maar”, zo gaf een zichtbaar tevreden Joery van der Waal aan. "Een uitval, verkeerde keuze of pechmoment kan zomaar de tegengoal inluiden.” Een ijverig De Zwerver liet het echter niet zo ver komen en kon de verdiende driepunter op basis van inzet en teamspirit bijschrijven.