SteDoCo verliest, maar vooral van zichzelf

hoornaar • Tegen nummerlaatst Excelsior'31 ging SteDoCo lelijk onderuit. Nog altijd zonder de grieperige aanvoerder Joran Schröder stokte opnieuw de doelpuntenmachine en waren de Rijssenaren met 0-1 spekkoper.

"Een onherkenbare tegenstander. In de heenwedstrijd voetbalden ze met druk vooruit en aanvallend. Vandaag speelden ze heel compact en vanaf het eerste fluitsignaal met het mes tussen de tanden. Dat is hun goed recht, maar het lukte ons onvoldoende om daar wat tegenover te zetten danwel een oplossing te vinden. Wij waren ook wat flets en dus durf ik te zeggen dat wij meer van onszelf dan van de tegenstander hebben verloren. Zonder de tegenstander overigens tekort te doen", aldus SteDoCo-trainer Rick Adjei na afloop. 

Na nog geen kwartier op de klok opende Excelsior'21 de score via Steff Kaptijn en die vroege treffer werd de Alblasserwaarders fataal. Want de resterende driekwart wedstrijd bleef SteDoCo ondermaats. Ook omdat je in zo'n situatie een targetman als Joran mist." 

Invaller Amoros Nshimirimana had overigens wel de kans om de stand gelijk te trekken, maar miste nagenoeg voor open doel.