• Het affiche van de tentoonstelling.
• Het affiche van de tentoonstelling. Foto: Aangeleverd

Amateurkunst in De Koperen Knop

hardinxveld-giessendam • Amateurkunstenaars exposeren tot en met 25 maart in museum De Koperen Knop te Hardinxveld-Giessendam.

Regelmatig krijgen amateurkunstenaars uit de brede regio de gelegenheid te exposeren in De Koperen Knop. Een groot aantal deelnemers heeft zich aangemeld voor de tentoonstelling met als thema 'Het is lente' en hun op dit jaargetijde geïnspireerde werk is in de expositieruimte te zien. Bezoekers treffen er een grote diversiteit aan van tientallen kunstwerken in de meest uiteenlopende uitvoeringen en kleuren. Dit alles is aangevuld met enkele bijzondere museale objecten. Bezoekers krijgen de gelegenheid te stemmen voor een publieksprijs. Deze prijs wordt aan het einde van de expositie uitgereikt.

Aan deze expositie is een aantal extra activiteiten verbonden, zoals een workshop Lentecanvasdoek voor de kids op woensdagmiddag 1 maart (kosten 7,50 euro) en een workshop Lentestuk maken voor volwassenen op woensdagavond 15 maart (kosten 27,50 euro). Voor beide workshops moet vooraf worden gereserveerd. Daarnaast is er een speciale kids-speurtocht en een kleuterspeurtocht met foto's door de expositie. De Koperen Knop is open van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie:

q  www.koperenknop.nl