SteDoCo beloont zich niet tegen koploper GVVV

veenendaal • Gescoord werd er niet op sportpark Panhuis. De topper in de derde divisie tussen SteDoCo en GVVV eindigde dus zoals er werd afgetrapt; 0-0.

"Weer de nul en dat vind ik positief", aldus SteDoCo-trainer Rick Adjei na afloop. "De organisatie stond opnieuw goed, we hebben dan ook nagenoeg niks weggegeven. Aanvankelijk was er iets teveel ontzag voor hun spits Byron Burgering, maar van lieverlee kregen wij ook kansjes. Sjaak Kuyper was dichtbij de openingstreffer."

In de tweede helft nam de ploeg uit Hoornaar de touwtjes in handen. "We hadden volledig de controle over de wedstrijd, met als resultaat drie echt goede mogelijkheden. Een inzet werd door een GVVV-er van de lijn gehaald, in de bus waren mijn spelers nog verbaasd hoe de 0-1 er toch niet in ging. Maar al met al ben ik tevreden. Vooraf had ik gezegd dat je zo'n topper kan winnen, maar niet mag verliezen. Onze aanvoerder Joran Schröder was er vanwege koorts niet bij, maar Everon Pisas verving hem uitstekend."

Adjei weet dat tegen laagvliegers de meeste punten zijn verspeeld en dus kan SteDoCo komende zaterdag de borst nat maken, als rode lantaarndrager Excelsior'31 op bezoek komt.