Spreker Bert Reinders bij avond over opvoeden

giessenburg • Bert Reinds verzorgt maandag 20 februari in Giessenburg een avond over opvoeden. Het thema is ‘Kinderen hebben grenzen nodig, ouders ook?’. 

Geen grenzen stellen veroorzaakt vrijblijvendheid. Dan is het kind vogelvrij en dat veroorzaakt angst, stellen de organisatoren. 'Waarom vinden we het lastig, wat zegt dat over onze eigen ervaringen, hoe geef je grenzen aan zonder kinderen in een keurslijf te jagen? Grenzen stellen is dus positief. Het heeft als doel structuur en veiligheid te bieden zodat er vrij en veilig ontwikkeld kan worden. Over deze en andere vragen gaan we het samen hebben op deze themavond.'

Reinds is orthopedagoog, schrijver, spreker en trainer. Hij geeft door heel het land lezingen over jongeren, opvoeding, huwelijk, identiteit en relaties. 'Door de vele voorbeelden die hij geeft, overgoten met een sausje humor, zijn de lezingen van Reinds erg herkenbaar en toegankelijk voor een breed publiek.' 

Zaal 1 van De Rank (Dorpsstraat 55) is open vanaf 19.45 uur, aanvang 20.00 uur. Gratis toegang.


Klaverjassen en whisten bij Ta-La-Ni

nieuwpoort • Ta-La-Ni houdt vrijdag 3 februari de maandelijkse klaverjas- en whist-avond voor leden en donateurs.Aanvang 20.00 uur, inschrijven vanaf 19.30 uur in sportcomplex Poortzicht, Waterlinie 1, Nieuwpoort. Meer info: 06 - 24135169.


Rommelmarkt-schuur Langerak

langerak • Rommelmarktschuur Langerak, Lekdijk 56, is zaterdag 4 februari open van 10.00 uur 14.00 uur. Verkrijgbaar zijn allerlei tweedehands spullen. Ook kunnen bezoekers prijzen winnen bij de verloting. Het is niet mogelijk te pinnen.