Heerjansdam beter dan De Zwerver

heerjansdam • Heerjansdam was zaterdagmiddag simpelweg beter Dan De Zwerver en dat leidde tot een 3-1 uitslag waar niets op af te dingen viel. In de eerste helft speelden de in ernstige degradatiezorgen verkerende Kinderdijkers nog aardig mee en kregen ze via Jorie Bieren (schot op de paal) een prima scoringskans. Heerjansdam kwam nog voor rust op 1-0 en breidde de voorsprong na de thee uit naar 2-0. Daarna was het 'herintreder' Mathijs Vermaat die van dichtbij de 2-1 verzorgde. Juist toen De Zwerver op jacht ging naar de gelijkmaker kreeg de ploeg het lid op de neus: 3-1. Lichtpuntje was de rentree van Glenn Weijts die na lang blessureleed weer een kwartier meespeelde.


Robin van der Hulst nieuwe trainer Streefkerk

streefkerk • VV Streefkerk heeft Robin van der Hulst met ingang van het seizoen 2023-2024 aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Momenteel neemt Ferry van Dijk op Streveland de honneurs waar na de breuk met Pieter Lagendijk.

De 53-jarige Van der Hulst houdt dit seizoen een sabbatical om veel wedstrijden op alle niveaus te bekijken, de benodigde punten voor licentie UEFA B te halen en zich in te zetten voor zijn eigen bedrijf. Eerder was hij hoofdtrainer van Stolwijk en trainde hij jeugdelftallen in de hogere divisies. "Uit de gesprekken tussen de trainers, vertegenwoordiging van spelers en TC is unaniem naar voren gekomen dat Robin onze nieuwe trainer moet gaan worden volgend seizoen. Een gedreven man met een duidelijke voetbalvisie. Weliswaar onbekend in deze regio, maar volgens de spelers en TC de juiste persoon om met Streefkerk in zee te gaan”, aldus bestuurslid technische zaken Dennis Groeneveld.