Duitse tak Van Hoorne

molenaarsgraaf • Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf slaat de vleugels verder uit in Duitsland en opent dit jaar een kantoor in Keulen.

Sinds 2014 is Van Hoorne Entertainment actief op de Duitse markt en produceerden zij in samenwerking met het Duitse Theater auf Tur verschillende familievoorstellingen als Brandweerman Sam Live. Zo bezocht deze 'held van de buurt' al vele honderden theaters door Duitsland. 

Nadat Theater auf Tour besloot te stoppen, heeft Van Hoorne Entertainment besloten de activiteiten van dit bedrijf over te nemen en de verschillende theaterproducties van Van Hoorne Entertainment zelf naar de Duitse theaters te brengen.

Fien & Teun

Daarbij heeft Van Hoorne Entertainment ook de ambitie om kinderen in Duitsland meer kennis te laten maken met het boertje en boerinnetje, Fien & Teun, en zo de Duitsers enthousiast te maken over Nederland en een bezoek aan ons land. Om de ambitie van Van Hoorne Entertainment na te streven en kinderen op iedere plek en elk moment te verrassen, opent de producent dit jaar ook een kantoor in Keulen.