Lezing Christine van Reeuwijk

lexmond • Christine van Reeuwijk houdt vrijdag 27 januari in Lux Mundi in Lexmond een boeklezing over het onderwerp ‘Hoe kunnen we in verbinding blijven met God, jezelf en de ander.’ Er is gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar het gesprek aan te gaan. 

Christine van Reeuwijk heeft een mitochondriële energiestofwisselingsziekte waardoor de inwoonster van Lexmond al dertig jaar op bed ligt. 

Vanuit haar bed is ze al die jaren bij jong en oud betrokken gebleven en blijft ze zich ondanks afnemende krachten zoveel mogelijk voor de kerk en maatschappij inzetten. 

Levensverhaal

Ook schrijft ze columns voor plaatselijke en landelijke kerkbladen en deelt ze in haar boek 'Je zou niet zeggen dat je ziek bent' haar inspirerende levensverhaal. 

"Ik ben een gezegend mens en probeer ook uit dankbaarheid zoveel mogelijk te blijven geven", vertelt Christine van Reeuwijk zelf over haar motivatie. "Door de verbinding met elkaar te zoeken, kunnen we elkaar verrijken." 

Vrijdag 27 januari komt Christine in Lux Mundi, Zuidernes 45, vertellen over haar boek en de vraag: ‘Hoe kunnen we in verbinding blijven met God, jezelf en de ander.’ "Ik zal eerst mijn verhaal vertellen. Daarna is er alle ruimte om erop te reageren en vragen te stellen. Ik kijk ernaar uit en hoop op een waardevolle ontmoeting." 

Piano

Er wordt op de piano gespeeld door Gerdien Bikker. De deuren gaan vanaf 19.30 uur open voor een inloop met thee en koffie. De aanvang van de bijeenkomst is 20.00 uur. 

Het boek van Christine van Reeuwijk is te koop bij de boekhandel en online bij uitgeverij Adveniat. De kostprijs is 14,90 euro.