• Sietske Burggraaf.
• Sietske Burggraaf. Foto: Aangeleverd

Boks je vrij Coaching start in Groot-Ammers

groot-ammers • Ontdekken wat er binnenin je zit, door het eruit te boksen. Dat is waar het om draait bij Boks je vrij, de nieuwe coaching praktijk in Groot-Ammers. 

Na de officiële opening eind vorig jaar is eigenaar Sietske Burggraaf uit Meerkerk klaar om haar klanten te ontvangen. “Iedereen is welkom voor een vrijblijvende kennismaking.” 

Boks je vrij kan mensen helpen die bijvoorbeeld niet lekker in hun vel zitten. “Zeker als dat gevoel al even aanhoudt en je het niet goed kan plaatsen”, vertelt Sietske. “Dan kan boksen een hele goede en helpende vorm van hulp zijn. Naar binnen gaan, door jezelf te uiten. Ik heb hier al vaak de kracht van ondervonden in mijn werk binnen de zorg.”

Door middel van verschillende toepassingen is het volgens Sietske mogelijk om mensen dichter bij zichzelf te brengen in het huidige jachtige leven. "Wanneer is het nu eens tijd voor jezelf? Zorg je wel goed voor jezelf? Vaak is het antwoord hierop: te weinig en nee. Een nieuwe jas kopen doen we al snel, maar wanneer zorgen we echt voor onze eigen ik? Ik ben ervan overtuigd dat het allerbelangrijkste is, om jezelf goed te voelen."

Persoonlijk begeleider

Sietske werkt al jaren als persoonlijk begeleider en heeft in 2022 de scholing gevolgd tot bokscoach. “Mijn kracht ligt binnen het één op één contact met anderen”, vertelt ze. “Ik vind het geweldig om samen met iemand die zoektocht aan te gaan in jezelf en samen de weg omhoog te beklimmen. Boksen, voelen, reflecteren, loslaten en van jezelf leren.”

Boks je vrij is er onder anderen voor particulieren, maar ook voor werkgevers om aan personeel aan te bieden dat bijvoorbeeld in de ziektewet zit. 

Het is mogelijk om een enkele sessie te volgen in haar praktijk aan de Ambachtsweg, maar ook intensieve sessies van vier weken tot zes maanden behoren tot de mogelijkheden. Kijk voor de tarieven en meer informatie op

q  www.boksjevrij.nl