Kozakken Boys kan niet opnieuw stunten

werkendam • Kozakken Boys heeft de stunt tegen Vitesse in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker geen vervolg kunnen geven. De Werkendammers verloren dinsdagavond met 1-3 van het ADO Den Haag van Dick Advocaat.

In een gezapige eerste helft -waarin de beste kansen voor de thuisclub waren- zette Xander Severina de Haagse eerstedivisionist na 31 minuten fraai op voorsprong. Drie minuten later kreeg Lars Hutten vanaf de stip de ideale kans op de gelijkmaker, maar hij schoot de penalty hoog over. 

Rode kaart

De tweede helft was een stuk aantrekkelijker. Na de 0-2 van weer Severina bracht Kaj Ramsteijn de spanning terug (1-2). Kozakken Boys ging logischerwijs risico’s nemen en het was Joël Zwarts die daar diep in de blessuretijd van profiteerde (1-3). Even daarvoor kreeg Kozak Daniel da Silva Mendes de rode kaart.

Enorm spandoek

Voor aanvang stak de aanhang van Kozakken Boys de spelers nog een hart onder de riem met een uitbundige begroeting. Vervolgens rolden de Werkendamse supporters een enorm spandoek uit met de tekst: ‘Its time to hunt again’. Jagen deden de Boys zeker wel, maar van een nieuwe stunt kwam het tegen ADO Den Haag dus niet.