Dennis Schoonewil verlengt niet bij Lekkerkerk

lekkerkerk/alblasserdam • Dennis Schoonewil heeft besloten zijn contract als hoofdtrainer van Lekkerkerk niet te verlengen. Zijn verblijf bij de derdeklasser uit de Krimpenerwaard blijft dus tot één seizoen beperkt. Alblasserdammer Schoonewil staat met Lekkerkerk knap vierde in de 3e klasse D. Lekkerkerk was dan ook graag met hem doorgegaan. “Zijn werk en de afstand hebben hem doen besluiten zijn carrière weer aan de andere kant van de rivier voort te zetten. Lekkerkerk is zeer content met Dennis als trainer”, aldus voorzitter Frans Braal.


Marco Verbeek en Sliedrecht plakken er een jaar aan vast

sliedrecht • Terwijl trainer Marco Verbeek met zijn spelersgroep zaterdag tijdens het trainingskamp in het Portugese Albufeira een minitoernooi afwerkte, maakte voorzitter Kees Verhoef in een volle kantine op De Lockhorst bekend dat het contract met de oefenmeester uit Culemborg met een jaar is verlengd. 

"Ik heb er geen seconde over getwijfeld om langer bij Sliedrecht te blijven. Ik kan mij vinden in de koers die de vereniging de komende jaren wil varen. Bovendien vind ik Sliedrecht een mooie vereniging", aldus Verbeek. Sliedrecht staat in de 1e klasse D op de voorlaatste plaats met acht punten uit tien wedstrijden. Op 21 januari hervat de ploeg de competitie met de belangrijke thuiswedstrijd tegen SVL.