Marco Verbeek jaar langer bij Sliedrecht

sliedrecht • Terwijl trainer Marco Verbeek met zijn spelersgroep zaterdag tijdens het trainingskamp in het Portugese Albufeira een minitoernooi afwerkte, maakte voorzitter Kees Verhoef in een volle kantine op De Lockhorst, aan het einde van de nieuwjaarsreceptie, bekend dat het contract met de oefenmeester uit Culemborg met een jaar is verlengd.

Voor Verbeek was die mededeling uiteraard geen verrassing. “Ik heb er geen seconde over getwijfeld om langer bij Sliedrecht te blijven. Ik kan mij vinden in de koers die de vereniging de komende jaren wil varen. Bovendien vind ik Sliedrecht een waanzinnig mooie vereniging.” 

Sliedrecht staat in de eerste klasse D op de voorlaatste plaats met acht punten uit tien wedstrijden. Op 21 januari hervat de ploeg de competitie met de belangrijke thuiswedstrijd tegen SVL. Bij winst komt Sliedrecht op een punt van de gasten uit Langbroek.
Sliedrecht kwam in Albufeira in twee partijtjes van 45 minuten eerst uit tegen Heerjansdam en verloor met 0-1. Vervolgens was competitiegenoot Nivo Sparta de tegenstander. Dit partijtje eindigde in 2-2.