• Het Inspire2liveChoir.
• Het Inspire2liveChoir. Foto: Aangeleverd

Inspire2liveChoir uit Alblasserdam presenteert eindcheque tijdens concert in Leusden

Algemeen

ALBLASSERDAM/LEUSDEN • In het AFAS Theater aan de Inspiratielaan 3 te Leusden wordt zaterdagmiddag 28 januari een groot (slot)concert georganiseerd met Choir4Hope uit Barneveld en Inspire2liveChoir uit Alblasserdam, beide koren staan onder leiding van Peter Overduin uit Molenaarsgraaf.

De opbrengst is bestemd voor het Prinses Máxima Centrum, onderzoek naar hersentumoren bij kinderen. De koren tellen samen 280 leden en zingen uitsluitend voor de kankerbestrijding. Tijdens het concert worden de koren begeleid door organist Martin Mans, Jan Vayne op de vleugel, de trompettisten Arjan en Edith Post, Imperial Power (zes koperblazers) en sopraan Annelies Schep. Tevens is er een optreden van de CliniClowns.

Het belooft een zeer afwisselend en uniek concert te worden, waarin de beide koren de eindcheque aan het onderzoeksteam van het Prinses Maxima Centrum aanbieden. Een eindcheque van drie jaar acties en concerten. De stand is nu reeds ver over de 220.000 euro.

Het concert begint om 14.30 uur. Het theater is open om 13.30 uur. Parkeren en drankjes zijn gratis. Toegangsprijs bedraagt 16 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen voor 5 euro naar binnen. Kaarten bestellen kan via https://eventix.shop/xq8ex3e2. Voor meer informatie: 06-21843774.