Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Doorstart voor activiteiten NAH-getroffenen in gemeente Vijfheerenlanden

Algemeen

VIJFHEERENLANDEN • De NAH-Vraagwijzer zet in 2023 de activiteiten voor NAH-getroffenen toch voort in de gemeente Vijfheerenlanden.

Eerder bleek dat de projectsubsidie 2023 voor Stichting NAH-Vraagwijzer door de gemeente Vijfheerenlanden niet werd toegewezen in het kader van bezuinigingen. Daarmee zouden alle activiteiten in Vijfheerenlanden stoppen.

Het college heeft eind december 2022 alsnog besloten om Stichting NAH-Vraagwijzer een overbruggingssubsidie toe te kennen. Hierdoor kunnen de volgende activiteiten alsnog worden voortgezet: Jongeren met NAH Leerdam, themabijeenkomsten, NAH-inloop activiteiten, gastlessen, voorlichting, mantelzorgbijeenkomsten en ambulante begeleiding.

Het team van NAH-Vraagwijzer is inmiddels voor Vijfheerenlanden de activiteiten voor 2023 weer aan het opstarten en aan het inplannen. Naast Lies Bonsang (NAH-coördinator) en Emma Susan van den Berg (projectleidster NAH-jongeren) is Nancy Bastiaansen het team van NAH-Vraagwijzer komen versterken. Zij zal zorgdragen voor alle activiteiten omtrent de PR en communicatie, en verzorgt zij tevens de social content.

Voor meer informatie: www.nahvraagwijzer.nl.