Vroege uitschakeling Busscher

woerden • Michael Busscher is er het afgelopen weekend niet in geslaagd om ver te reiken op het Nederlands Kampioenschap darten. De Woerdenaar wist één partij te winnen, waarna hij het hoofd moest buigen voor topper Ron Meulenkamp. In de eerste ronde kreeg hij nog een vrij geleide, waarna hij in zijn eerste partij Abel Kars met 4-0 wist te verslaan. Tegen Meulenkamp ging hij met 1-4 onderuit, maar baalde vooral van zijn gemiddelde van 76,08 dat voor zijn doen te laag is. Uiteindelijk kroonde Jelle Klaasen zicht tot winnaar van het toernooi.


VEP Zessendag succes

woerden • Maar liefst 54 teams namen zondag deel aan de jaarlijkse VEP Zessendag. Naast het toernooi streden 66 kinderen voor de penaltybokaal. Na afloop van het toernooi was er een optreden van zanger Marco Mark en een barbecue voor alle deelnemers. De volgende editie is op zondag 2 juni 2024.


Nanninga winnaar Ronde van Woerden

woerden • Ergon Nanninga is zondag winnaar geworden van de Ronde van Woerden. Hij zat in de kopgroep die wist te ontsnappen en kwam na veertig kilometer als eerste over de streep. Thijs Ros eindigde voor zijn thuispubliek op een tweede plaats. 

Eline van Rooijen

De Woerdense Eline van Rooijen was het afgelopen weekend actief in de veertiende editie van Dwars door de Westhoek in België. Zij eindigde achterin het deelnemersveld van de Belgische vrouwenkoers.