Final League bij SC Woerden

woerden • SC Woerden is zaterdag 10 jun gastheer van de eerste editie van de Final League. De KNVB introduceert dit slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competities. In totaal nemen twaalf teams deel aan het toernooi. De meiden van MO13 spelen om 09.00 uur hun eerste wedstrijden en om 12.00 uur komen de MO15 teams in actie. Voor SC Woerden doet MO15-1 mee aan het toernooi.

SDO/Fiable wint met gemak van Rohda

kamerik • Nadat vorige week verrassend gelijk werd gespeeld tegen BEP, won het door onderlinge verzekeringen gesponsorde SDO/Fiable zaterdag van Rohda.

De korfballers uit Kamerik kwamen nog 1-0 achter, maar doordat er over veel schijven werd gescoord werd de voorsprong gepakt en niet meer weggegeven. In de eerste helft had elke speler van SDO/Fiable al een doelpunt gemaakt. Vooral Anne van Meurs had weinig moeite om de korf te vinden deze helft. Zo stond het bij rust 7-13 en was het een kwestie van mee blijven scoren met Rohda in de tweede helft. SDO/Fiable nam geen genoegen met alleen maar mee scoren en ging door waar het gebleven was. Kenneth, Bob en Luka namen het stokje over van Anne en zorgden er mede voor dat SDO/Fiable er weer 13 scoorde in de tweede helft. Verdedigend had SDO/Fiable het goed voor elkaar en zo werd de voorsprong steeds verder uitgebouwd. De scheidsrechters van dienst floten af bij een 11-26 eindstand. Volgende week is de uitwedstrijd tegen Oranje Wit. Aangezien KVA gewonnen heeft wordt de tweede plek lastig om te halen voor SDO/Fiable en blijft het derde. Dit geeft aan het einde recht op een plekje in de hoofdklasse.

Donkervoort jeugdclubkampioen TTV Woerden

woerden • Thijs Donkervoort is de nieuwe jeugd clubkampioen van de tafeltennisvereniging Woerden. In de finale versloeg hij zijn teamgenoot Waling van Dongen. Donkervoort speelde mooi aanvallend spel en liet zich niet van de wijs brengen door de hoger geplaatste Van Dongen. Ook in de strijd om de derde plek was er een verrassing. Niek Postma versloeg in een spannende eindstrijd zijn teamgenoot Kasper van Aalst en ging daardoor met de derde prijs naar huis.

De Herberg kampioen

kamerik • De Herberg is vrijdag voor de elfde keer in de historie kampioen geworden in de zaalvoetbalcompetitie van de Schulenburch in Kamerik. Het voormalige eetcafé deed dat in stijl door ook de laatste wedstrijd te winnen. Aan de hand van Erwin Vergeer (twee goals en een assist) werd Fiable vrij eenvoudig geklopt (3-1). De Herberg verbrak door de zege ook het puntenrecord. Nog nooit is een team in staat geweest om 27 punten te halen uit 9 duels. Patrick de Waal degradeert en Old Stars promoveert. Nieuwe teams mogen zich aanmelden