Stevig Brood steunt TTV Woerden

woerden • Het eerste jeugdteam van de Tafeltennisvereniging Woerden (TTV) neemt dit seizoen deel aan de landelijke tafeltenniscompetitie. Een bijzondere gelegenheid omdat het voor het eerst in ruim tien jaar is dat TTV Woerden een landelijk jeugdteam in haar gelederen heeft. Clubsponsor Stadsbakkerij Stevig Brood was hier ook van onder de indruk, dus eigenaar Joost van Iersel trakteerde het team op een mooi gepersonaliseerd shirt. Sun van Dam, Waling van Dongen en Thijs Donkervoort zijn inmiddels ruim halverwege het seizoen. Het niveau is nog behoorlijk pittig, maar de stijgende lijn is zichtbaar.


Rondje Zegveld

zegveld • In Zegveld wordt zaterdag 1 april de vijfde editie van Rondje Zegveld gehouden. Het is een hardloopevenement met afstanden van 5 en 10 kilometer. 

Het evenement steunt altijd een aantal goede doelen in het dorp. Dit jaar gaat de opbrengst naar de plaatselijke muziekvereniging Kunst Na Arbeid. De vereniging wil graag de oude instrumenten vervangen voor nieuwe. De start van Rondje Zegveld is om 14.00 uur bij supermarkt Coöp en de Milandhof. Om 13.30 uur begint de kinderloop. En zijn prijzen voor de nummers 1 , 2 en 3 bij de mannen en vrouwen op beide afstanden. Voor de kinderen, die 1500 meter lopen, is er geen prijsuitreiking. Er ligt voor alle deelnemers een medaille klaar als herinnering.
Voorinschrijven kan op www.rondjezegveld.nl. Op de dag zelf is inschrijven eveneens mogelijk, maar er dient wel contant betaald te worden.