SDO/Fiable speelt gelijk tegen hekkensluiter

kamerik • SDO/Fiable wist zaterdag in Assen niet te winnen van hekkensluiter AVO. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

De beginfase was duidelijk voor de korfballers uit Kamerik. Door twee snelle goals van Nathan Marck en een mooi afstandsschot van Hilbert van Koerten kwam de uitspelende ploeg op een 0-3 voorsprong. AVO wist echter al snel aan te haken, met name door treffers van de dames. De ruststand was 11-13.

Goede wissels

De tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. SDO/Fiable wist elke keer op voorsprong te komen, maar de thuisploeg counterde dit snel. Coach Jessica Zeevaart probeerde door een aantal goede wissels het gat te vergroten. Dat mocht niet baten. De laatste vier minuten werd er niet meer gescoord. De wedstrijd eindigde in een 21-21 gelijkspel.

Laatste thuiswedstrijd

Volgende week speelt SDO/Fiable de laatste thuiswedstrijd tegen koploper Mid-Fryslân/ReduRisk. De ploeg uit Kamerik had het in de heenwedstrijd erg lastig en verloor met 28-22.