• Boswachter Beer.
• Boswachter Beer. Foto: aangeleverd

Voorjaarsactiviteiten bij InBredius

woerden • Bij NME-Centrum InBredius in Woerden is in de voorjaarsvakantie van alles te doen. Zo kunnen kinderen meedoen aan een speurtocht en treedt Boswachter Beer twee keer op. 

De speurtocht is op zondag 26 februari tussen 13.00 tot 15.30 uur. Onderweg verzamelen deelnemers dingen uit de natuur, om daar in het centrum een 'vertelstok' van te maken. Daarmee kun je het verhaal van de speurtocht vertellen. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. 

Huis

Op dinsdag 28 februari en zondag 5 maart treedt Boswachter Beer op, op beide dagen van 11.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Hij heeft in het NME-centrum een huis van waaruit hij vertelt en zingt over de dieren om hem heen. Boswachter Beer heeft ze allemaal een mobieltje gegeven en als er iets is dan bellen ze hem. Ook verzamelt Boswachter Beer spulletjes uit de natuur: schedels, geluiden, geurtjes, braakballen en zelfs dierenpoepjes. Zijn boswachterspak zit er vol mee. De voorstelling is voor kinderen van 4 tot 8. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via de website. Centrum InBredius staat op landgoed Bredius in Woerden, aan het eind van de Kievitstraat nog vijftig meter verder het park inlopen.

q www.inbredius.nl