Trainen voor 10 Engelse mijlen

woerden • Runners Club Woerden start zaterdag 18 februari met een trainingsprogramma voor wie op 13 mei mee wil doen aan de Kamerikse Weteringloop. Deze loop is 10 Engelse mijlen lang. In twaalf weken trainen deelnemers - in groepsverband en onder begeleiding van gediplomeerde trainers - toe naar het loopevenement. Meer informatie op www.runnersclub.nl.


Laghmouchi tekent bij Sportlust ’46

woerden • Soufiane Laghmouchi speelt komend seizoen voor Sportlust ’46. De buitenspeler komt over van voetbalvereniging Scherpenzeel waar hij dit seizoen onder contract staat. De oud-prof speelde in het verleden voor onder andere FC Volendam, Emmen, GVVV en TEC uit Tiel. "Soufiane is een aanvallend ingestelde speler die op alle posities in de aanvalslinie uit de voeten kan", zegt TC-lid Cees Pels. "Daarnaast heeft hij een neusje voor de goal. Hij bezit precies de creativiteit en het scorend vermogen wat wij nog zochten." Laghmouchi wordt in Woerden herenigd met Mo Bendadi, met wie hij samenspeelde bij GVVV en TEC.


Trainen voor Triathlon Woerden

woerden • Speciaal voor wie zich heeft ingeschreven voor de Triathlon Woerden biedt Clytoneus een start- en finishtraject aan. In acht weken tijd worden deelnemers door trainers van de atletiekclub klaargestoomd voor de triathlon die op Tweede Pinksterdag zal plaatsvinden. Meer informatie: www.clytoneus.nl/trainingen/starttofinish/.