Gouds Vakantie Kinderfeest

gouda • Het Gouds Vakantie Kinderfeest organiseert weer een kamp. Het kamp is bij de Utrechtse Heuvelrug. 

Het thema van Gouds Vakantie Kinderfeest is dit jaar ‘FEEST’. Na een jaar lang naar school gaan, kijken alle kinderen er alweer erg naar uit: een week lang levend stratego spelen in het bos, zwemmen en snoep eten uit de toko. Ook de disco is altijd een doorslaand succes, laat de organisatie weten. 

'Het leukste vinden de kinderen die meegaan met Gouds Vakantie Kinderfeest dat je nieuwe vrienden maakt en je een week zonder je ouders bent,' vertelt de organisatie. 

'Op kamp maak je snel nieuwe vrienden en je doet leuke activiteiten met zijn allen. Veel kinderen gaan al jaren mee en moedigen ook nieuwe kinderen om mee te gaan: ‘Voor de (jongere) kinderen die nog nooit met kamp zijn mee geweest: kamp is super leuk. Iedereen mag meedoen met elkaar en we doen hele leuke dingen.’

Deze zomer gaat het Gouds Vakantie Kinderfeest dus weer naar de Utrechtse Heuvelrug. De week is van zaterdag 8 juli t/m vrijdag 14 juli. Kinderen tussen de 6 en 13 jaar kunnen zich aanmelden. Wees er snel bij, zegt de organisatie: 'er zijn nog maar een paar plekjes vrij.'

De kosten zijn 120 euro voor het eerste kind, 115 euro voor het tweede kind en 110 euro voor het derde kind en verder. Voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kan een aanvraag gedaan worden bij het Brede School Kinderfonds. Je vindt meer informatie via de website. 

q   www.gvk-online.nl