• Ride to Remember is een fietsevenement tegen dementie.
• Ride to Remember is een fietsevenement tegen dementie. Foto: Fred Vermeij

'Ride to Remember' vanaf GOUDasfalt

gouda • Ride to Remember 2023, een fietsevenement voor het goede doel, start op zaterdag 17 juni vanaf GOUDasfalt, het stukje Gouda in de Krimpenerwaard. 

Het evenement heeft als doel om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor Stichting Alzheimer Nederland, een stichting die zich inzet voor de ondersteuning van mensen met dementie en hun families.

Ride to Remember staat open voor deelnemers van alle niveaus, van beginners tot ervaren fietsers. Deelnemers kunnen kiezen uit drie routes van verschillende lengtes; 70, 100 en 140 kilometer. Alle routes leiden renners langs de fraaiste plekken van het Groene Hart.

"We zijn verheugd om Ride to Remember 2023 te organiseren en Stichting Alzheimer Nederland te steunen", aldus medeorganisator van het evenement, Martijn Vinke. "We hopen fietsers uit heel Nederland bij elkaar te brengen om bewustzijn te creëren en geld in te zamelen voor dit belangrijke doel."
Alle routes beginnen en eindigen op GOUDasfalt aan de Gouderaksedijk. Op het terrein worden de deelnemers voor en na de tocht verzorgd met eten en drinken. Alle opbrengsten van het evenement komen ten goede aan Stichting Alzheimer Nederland.

Tickets voor Ride to Remember 2023 zijn nu verkrijgbaar via de website van het evenement, www.ridetoremember.nl. Deelnemers kunnen zich individueel of als onderdeel van een team inschrijven.
Registratiekosten beginnen bij 21,95 euro en deelnemers worden aangemoedigd om fondsenwervingsdoelen te stellen om het essentiële werk van Stichting Alzheimer Nederland te ondersteunen.

Voor bedrijven zijn aparte tickets beschikbaar om een gezellige dag met collega’s te beleven.

Meer informatie over Ride to Remember 2023 staat op de website www.ridetoremember.nl. Het evenement is ook te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn.